Contact

Contact met HTV Leiderdorp

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Vul de code in (alleen kleine letters!!!)
Ongeldige invoer

* = verplicht veld


Indien je het formulier hebt ingevuld om je aan te melden, zul je een inschrijfformulier ontvangen en word je uitgenodigd voor een kennismaking.
Wil je na de kennismaking definitief lid worden? Op de sportavond krijg je een inschrijfformulier wat je na invulling weer aan een bestuurslid kunt afgeven. Het lidmaatschap kost €18 per maand.

 

Bijdrage in de contributie

Leden die verzekerd zijn bij Zorg en Zekerheid en een aanvullende verzekering hebben boven het Basis pakket kunnen hun contributie declareren bij deze zorgverzekeraar. Mogelijk is dit ook bij andere zorgverzekeraars aan de orde. We adviseren je zelf je polisvoorwaarden hierop na te zien. De penningmeester verstrekt jaarlijks een kwitantie van de betaalde contributie. Voorwaarde is dat je deze contributie dient te hebben voldaan voor het gehele jaar of indien je lidmaatschap in de loop van het jaar is beëindigd tot aan de datum van opzegging.

Contact

U kunt contact opnemen met HTV Leiderdorp door het contactformulier in te vullen.
Sinds medio 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Klik hier voor de Privacyverklaring van de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV). 

Over HTV Leiderdorp

Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV Leiderdorp) is een sportvereniging voor en door (ex-) hartpatiënten en voor hen, die willen werken aan preventie van hartproblemen.