Het jaarlijkse volleybaltoernooi 2017 in RRC

Op 16 en 23 maart deden liefst 9 teams, waaronder 1 team van de Eendenkooi, mee aan het jaarlijkse volleybaltoernooi.van Harttrimvereniging Leiderdorp in de zaal van het Rijnlands Revalidatie Centrum. Gezien de grote belangstelling om deel te nemen werd tot een nieuwe aanpak besloten. In plaats van in 2 poules van 4 teams werd nu een halve competitie gespeeld waarbij alle teams elkaar een keer troffen. Daardoor bleef tot op het laatst de spanning erin welk team het toernooi zou winnen.

De organisatie van dit toernooi was wederom in de deskundige handen van Frans van Efferen met hulp van Aad Keijzer.

En ook nu hadden we weer twee heel plezierige en sportieve avonden.
De leden van het winnende team werden verrast met een kleine beker met inscriptie.

Na afloop werden de prestaties uitvoerig besproken met een drankje en bitterballen tijdens een gezellige “derde helft”,. Frans bedankte de scheidsrechters Loek van Deventer, Ton de Leef en Jan van Hensbergen. Tenslotte sprak Niek de Wolf een dankwoord richting Frans en Aad voor hun vlekkeloze organisatie.

Voor meer foto's kan je op deze link klikken: http://htvleiderdorp.nl/index.php/nieuws/foto-s/92-2017-volleybaltoernooi-rrc.html

2017RRCvolleybaltoernooi1

Contact

U kunt contact opnemen met HTV Leiderdorp door het contactformulier in te vullen.
Sinds medio 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Klik hier voor de Privacyverklaring van de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV). 

Over HTV Leiderdorp

Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV Leiderdorp) is een sportvereniging voor en door (ex-) hartpatiënten en voor hen, die willen werken aan preventie van hartproblemen.