We kunnen weer binnen sporten!

De Eendenkooi opent na de coronapandemie zijn deuren deze zomer weer voor de sportclubs. Per 1 juli kan er weer gesport worden. Normaal gesproken gaat de Eendenkooi 4 weken dicht in de vakantie en sporten groep 1 en 2 in de Houtkamp. Dat is dit jaar niet zo.

Dus, leden van groep 1 en 2, vanaf a.s. dinsdag, 7 juli, sporten in de Eendenkooi op de normale tijden, dus groep 1 om 10.00 uur en groep 2 om 11.00 uur.

We dienen we ons nog steeds te houden aan het protocol, zoals vooral de algemene dingen als afstand houden, handen wassen, niet in het gebouw komen als je ziekteverschijnselen hebt.

Voor toiletten, kleedkamers en douches geldt: douches niet gebruiken, toiletten zo weinig mogelijk gebruiken; kleedkamers zijn wel gewoon te gebruiken, maar beter is om je thuis al om te kleden.

Na afloop met elkaar koffie drinken, ja, dat kan ook weer, maar natuurlijk op gepaste afstand.

Voor de groepen, die normaal in Basalt sporten, is er plek in De Eendenkooi op vrijdag. Dit betekent dat de leden van groepen 4 en 5 voor de maanden juli en augustus tijdelijk op vrijdagavond kunnen sporten. Zoals we gewend zijn in de zomer gaan vanaf 24 juli de groepen 4 en 5 samen sporten van 19.30 tot 21.00 uur. 
Per 31 juli
kunnen we alleen de zij-ingang gebruiken.
Vanaf 1 September kunnen we dan weer terecht op donderdagavond op de gebruikelijke tijden in Basalt Revalidatie Centrum.

Contact

U kunt contact opnemen met HTV Leiderdorp door het contactformulier in te vullen.
Sinds medio 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Klik hier voor de Privacyverklaring van de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV). 

Over HTV Leiderdorp

Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV Leiderdorp) is een sportvereniging voor en door (ex-) hartpatiënten en voor hen, die willen werken aan preventie van hartproblemen.