Jaarlijks verenigings-volleybaltoernooi

Ook dit jaar organiseert de HTVereniging Leiderdorp weer haar jaarlijks volleybaltoernooi. Dit jaar wordt er gespeeld op de donderdagen 19 en 26 maart 2020. Ook de Eendenkooi doet jaar weer mee met 1 team.

Iedereen heeft via de mail een melding gekregen van dit toernooi en men kan zich opgeven via de groepsleiders op de donderdagavond. Na deze aanmelding worden de groepen bekend gemaakt.  7 of 8 Groepen van de donderdagavond en 1 groep van de Eendenkooi. Er wordt rekening gehouden met wat afvallers zodat de groepen uit minimaal 7 personen bestaan. 

Op de avonden wordt er gespeeld volgens de ons bekende regels.

Uiteraard worden er weer een consumptiebon  uitgereikt tijdens beide avonden. Na afloop wordt een ieder ook boven verwacht voor een gezellig napraten en op de tweede avond vind daar ook de bekendmaking plaats van de winnaars. 
De bedoeling van ons toernooi is om gezellig te volleyballen en goed bezig te zijn. Dit is goed voor ons allen en goed voor ons lijf. Ook de wijze van spelen met de 2 donderdagavond groepen en de groep van de Eendenkooi is om met elkaar eens te volleyballen.

Dit alles om gezond bezig te zijn. 
Uiteraard is de begeleiding van zowel de verpleegkundigen en fysiotherapeuten van groot belang voor ons. Wij zijn daarom ook blij dat ook zij aanwezig willen zijn.

Rest mij jullie een goed en leuk toernooi te wensen.
2019BasaltHTVtoernooi03

Contact

U kunt contact opnemen met HTV Leiderdorp door het contactformulier in te vullen.
Sinds medio 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Klik hier voor de Privacyverklaring van de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV). 

Over HTV Leiderdorp

Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV Leiderdorp) is een sportvereniging voor en door (ex-) hartpatiënten en voor hen, die willen werken aan preventie van hartproblemen.