Gefeliciteerd met jullie bijdrage uit het Rabobank Wensenfonds

"Harttrimvereniging Leiderdorp maakt Leiderdorp nog mooier en dit ondersteunen wij graag. Wij feliciteren je daarom met jullie donatie van €1.250,00". Dit is een zinsnede uit de e-mail die onze vereniging ontving van het Rabobank Wensenfonds. 

Woensdagavond 27 november werden de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend gemaakt en onze vereniging mocht een Rabo Wensenfonds-cheque in ontvangst nemen tijdens de feestelijke uitreiking. Wij kijken dan ook terug op een geslaagde avond. En wat was het een feestelijke avond! Met o.a. Robert Schepes als presentator, een optreden van Rode Sneakerz, Leids Olympiër Nicole Beukers. De HTV wil graag Rabobank Leiden-Katwijk voor het Wensenfonds initiatief bedanken en alle mensen die op ons gestemd hebben. Met deze donatie kunnen wij onze wens voor een draagbare AED in vervulling laten gaan. 

  RaboWensenfonds3klein   RaboWensenfonds4klein

RaboWensenfonds1klein

Contact

U kunt contact opnemen met HTV Leiderdorp door het contactformulier in te vullen.
Sinds medio 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Klik hier voor de Privacyverklaring van de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV). 

Over HTV Leiderdorp

Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV Leiderdorp) is een sportvereniging voor en door (ex-) hartpatiënten en voor hen, die willen werken aan preventie van hartproblemen.