Wij zijn genomineerd

 Rabobankwensenfonds2019

Harttrimvereniging Leiderdorp heeft, op initiatief van onze penningmeester Jannie Hoogenboom, een wens ingediend bij het Rabobank Wensenfonds.

Deze wens is een AED apparaat voor de groepen 1 en 2, die ze kunnen meenemen als ze in de zomer buiten sporten. Zekerheid voor alles!!

Wij zijn blij je te laten weten dat wij een van de genomineerde wensen zijn geworden. Onze wens is genomineerd voor 1.250 euro.

De stemperiode start 25 oktober!

Vanaf 25 oktober kunnen klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk hun stemmen uitbrengen op de genomineerde wensen. Dit kan tot en met 10 november.

(Particulieren) klanten en leden ontvangen een stempas per e-mail of post met hun gebruikersnaam en unieke stemcode. Help jij ons deze wens te realiseren? Het uitbrengen van de stemmen kan op: www.DichterbijLeidenKatwijk.nl.

Elke stem is 15 euro waard
Om voor een donatie in aanmerking te komen heeft onze wens tenminste 50 stemmen nodig. En hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage aan deze wens (met een maximum van het door onze vereniging aangevraagde bedrag).  Klanten van de bank kunnen drie stemmen verdelen over drie verschillende wensen. Leden zelfs vier, zij kunnen hun vierde stem naar eigen wens toewijzen. Het aantal stemmen is automatisch gekoppeld aan de unieke code die klanten en leden krijgen toegestuurd.

Stemmen werven
Nu is het tijd om onze campagne te starten! Want hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de donatie wordt.

Feestelijke uitreiking
27 november vindt de bekendmaking van de winnaars plaats tijdens De Avond van Leiderdorp bij RCL in Leiderdorp. Wij ontvangen hiervoor nog een uitnodiging met de locatie en de tijd.

Let op: één van de voorwaarden van het Rabobank Wensenfonds is dat, in geval van toekenning, dat een aantal leden van HTVLeiderdorp aanwezig zijn bij de feestelijk uitreiking. Bij absentie wordt er geen donatie uitgekeerd. We moeten er voor zorgen dat we erbij zijn! 

Heel veel succes met het werven van stemmen!

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,

Niek de Wolf, voorzitter.

Contact

U kunt contact opnemen met HTV Leiderdorp door het contactformulier in te vullen.
Sinds medio 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Klik hier voor de Privacyverklaring van de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV). 

Over HTV Leiderdorp

Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV Leiderdorp) is een sportvereniging voor en door (ex-) hartpatiënten en voor hen, die willen werken aan preventie van hartproblemen.