Het jaarlijkse volleybaltoernooi 2018 in RRC

Op 22 en 29 maart deden 8 teams (1 minder dan in 2017), waaronder 1 team van de Eendenkooi, mee aan het jaarlijkse volleybaltoernooi.van Harttrimvereniging Leiderdorp in de zaal van het Rijnlands Revalidatie Centrum. De organisatie van dit toernooi was wederom in de deskundige handen van Frans van Efferen met hulp van Aad Keijzer. 

Net als vorig jaar werd gespeeld volgens de nieuwe opzet waarbij alle teams elkaar troffen in een halve competitie. Na 2 avonden met spannende wedstrijden ontstond de eindstand en kon de beker aan het winnende team worden uitgereikt. Dit gebeurde boven in de kantine van het RRC waar nog gezellig werd nagepraat over het toernooi met een drankje en bitterballen. Ook de scheidsrechters werden weer bedankt voor hun mederwerking en ook uiteraard de andere leden die geholpen hebben om dit toernooi te laten slagen. Frans hoopt dat er volgend jaar meer leden zullen zijn die zich aanmelden voor deelname aan het toernooi.

Voor meer foto's kan je op deze link klikken: http://htvleiderdorp.nl/index.php/nieuws/foto-s/105-2018-volleybaltoernooi-rrc.html

2018RRCvolleybaltoernooi07

 

Contact

U kunt contact opnemen met HTV Leiderdorp door het contactformulier in te vullen.
Sinds medio 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Klik hier voor de Privacyverklaring van de Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV). 

Over HTV Leiderdorp

Harttrimvereniging Leiderdorp (HTV Leiderdorp) is een sportvereniging voor en door (ex-) hartpatiënten en voor hen, die willen werken aan preventie van hartproblemen.